Het is nu di 24 apr 2018, 14:16

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geŲrienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geÔnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
Reclame is onmogelijk om het op het forum te vermijden, dus willen we daar ook niet al te moeilijk over doen, maar hou het zo beperkt mogelijk zo kan iedereen laten zien wat hij of zij heeft gemaakt ,laten maken of gekocht.Want wat is reclame en waar houd het op ?! blijft een heel ruim begrip .Directe verkoop wordt hier toegestaan volgens de geldende regels dus verkoop van je schoonmoeder mag, maar lees wel even an welke voorwaarden dit is verbonden in de commerciŽle hoek. Het is niet toegestaan een link te plaatsen naar een site waar je schoonmoeder word aangeboden. Directe links van verkoopsite`s willen we niet.heb je zelf eventueel zo`n link van je website kan je hem in je profiel plaatsen dan komt hij onder je naam te staan Laten we allen verstandig omgaan met het forum. IdeeŽn, suggesties en kritiek horen we graag, maar wel met alle respect naar elkaar toe.Voorstellen wij willen als forum een leuk en gezellig forum maken en daarvoor stelt iedere gebruiker zich voor. Dit is bij ons verplicht kijk even bij topic "voorstellen". Na een maand je niet voorgesteld hebben is het mogelijk dat het account op non actief gezet wordt. Voorkom dit en laat maar weten wie je bent. Wanneer er problemen zijn met inloggen,registreren, stuur dan een mailtje naar peter@autobouwservice.nl, ik zal u zo snel mogelijk verder helpen.Verborgen gasten, het word hier niet gewaardeert om als verborgen gast in je profiel in te stellen waarom zou je verborgen gaan heb dan je iets te verbergen ?! helaas is het voor ons niet mogelijk om die optie uit het profiel te halen Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.mvg Let op als je geregistreerd bent dan moeten wij als beheerders handmatig de gebruikersnaam in een groep zetten om geheel toegang tot het forum te krijgen dus nog even geduld ,dit is om alle vormen van SPAM tegen te gaan 2cv kitcarforum-team