2cvkitcarforum
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Soortgelijke onderwerpen

9 april Vermogensbankdag

Ga naar beneden

9 april Vermogensbankdag Empty 9 april Vermogensbankdag

Bericht van Admin di 01 feb 2011, 20:19

VERMOGENSBANKDAG Op zaterdag 9 april 2011 organiseert de Burton Owners Club weer een Vermogensbankdag.
De dag zal plaatsvinden op de rollenbank van Startrick Tuning in Gaanderen. Adresgegevens vind je op www.startrick.nl

Op de vermogensbankdag worden de auto’s op de testbank opgespannen door middel van een triangel die aan de voorzijde aan de trekogen van het chassis wordt bevestigd. Zorg er daarom voor dat deze gemonteerd kan worden. Soms is het nodig om iets van het chassis af te vijlen, de afstand gemeten tussen de pennen moet maximaal 58 cm zijn. Helaas past de triangel niet op een gegalvaniseerd chassis, maar hier hebben we een adapter-plaat voor gemaakt. Geef aan het begin van de dag even aan als onder jou auto een gegalvaniseerd chassis gemonteerd zit, dat is handig i.v.m. de auto-volgorde.

Door de uitdraai van de testbank kan de auto optimaal afgesteld worden, vaak gaan mensen naar huis met een vermogenswinst tussen de 10 en 25 %! Het is raadzaam om te zorgen dat de auto in optimale conditie is: kleppen en ontsteking gesteld, remmen afgesteld, banden op de juiste spanning, juiste sporing e.d. Tussen de runs door kan er aan de auto's gesleuteld worden, eventueel met onze hulp. Zorg dus voor wat gereedschap om bijvoorbeeld het carburateurdeksel te demonteren en sproeiertjes te wisselen. Door tijdgebrek is het natuurlijk niet mogelijk om op de dag zelf nog even de kleppen te stellen! Vaak zullen er sproeiers gewisseld worden, deze zijn ter plaatse te koop. Tijdens deze vermogensbankdag kan ook de powertube afgesteld worden, mocht u dat willen doen. Zorg er dan voor dat deze van tevoren compleet gemonteerd is, ook dat is niet mogelijk om op de dag zelf nog te doen.

In de afgelopen jaren is gebleken dat de vermogensbankdagen voor de deelnemers erg leuk en leerzaam is en dat de meeste mensen met een mooie vermogenswinst naar huis gaan. Deelname aan deze dag is uiteraard op eigen risico, en kan alleen bij voldoende deelnemers. Er is plek voor tien auto's. Omdat in het verleden is gebleken dat sommige mensen die zich opgegeven hadden toch op het laatst niet kwamen opdagen hebben we er voor gekozen om te werken met vooruitbetaling. Als we eenmaal de bank hebben afgehuurd kunnen we helaas niet je geld retourneren als het 9 april regent, je een verjaardag vergeten bent of iets anders hebt. Dit is helaas te vaak fout gegaan, we hopen dat je begrip hebt voor dit standpunt.

We verzamelen tijdens de vermogensbankdag op het terrein van Startrick Tuning in Gaanderen. Het begint om 09.00 uur. Zorg dat je er voor deze tijd bent!

Inschrijven kan per email bij de Burton Owners Club: info@burtonownersclub.nl
avatar
Admin
een 2cvkitcar power user
een 2cvkitcar power user

Man
Aantal berichten : 4425
Registration date : 31-07-08

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum